Arc GDPR Six Steps Webinaari 15.11.2017 kello 9:00-9:30

 

 

Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntö uudistui, kun yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan 24. toukokuuta 2016. Tietosuoja-asetusta sovelletaan kahden vuoden siirtymäajan jälkeen 25. toukokuuta 2018 alkaen, jolloin henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista.

Tarjoamme Tietosuoja-asetuksen käyttöönottoon palvelukokonaisuutta, jossa selvitetään nykytila ja luodaan toimenpidesuunnitelma tarvittavista muutoksista. Palvelu on jaettu kuuteen eri osa-alueeseen. Selvityspakettiin kuuluu yleensä neljä ensimmäistä osuutta. Selvityksen lopputuloksena saat selvityksen nykyisten järjestelmiesi tilasta sekä toimenpidesuunnitelman tietosuojan saattamiseksi ajan tasalle siirtymäaikana.

Tässä webinaarissa kerromme yhdessä Senaatti-kiinteistön asiantuntijan kanssa, miten Arc GDPR Six Steps pitää sisällään ja miten se toimii. Webinaarin lopuksi sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjoittamalla.

Tervetuloa mukaan ja tapaamisiin 15.11

Arcin väki

Webinaari toteutetaan Skype for Business -sovelluksella. Jos Skype for Business ei ole tuttu, ei huolta. Kokoukseen voi osallistua myös vierastunnuksella, kunhan sinulta löytyy internetyhteys, kaiuttimet ja mikrofoni, webkamera on plussaa.
Siirryt kokoukseen klikkaamalla linkkiä tai kopioimalla sen nettiselaimen osoiteriville, jolloin sovellus ei tarvitse kuin nimesi jolla sinut tunnistetaan kokouksessa. Samalla sinun täytyy hyväksyä Skype for Business Web App -selainlaajennuksen asennus, jonka jälkeen sinut ohjataan kokousasetusten mukaan joko kokoukseen tai sen odotustilaan.
Laajennus tulee kokouksessa käyttämääsi selaimeen, eikä sitä tarvitse asentaa enää tulevissa kokouksissa. Windows suosittelee Skype for Business Web Appin kanssa käytettäväksi Internet Exploreria, mutta ainakin Mozilla Firefox sekä Google Chrome toimivat hyvin. Macinkäyttäjät voivat käyttää myös Safaria, kunhan ohjelmistot ovat ajan tasalla.
Voit myös tutustua meihin Arcilaisiin jo etukäteen http://www.arctechno.com/