6 seikkaa HR-järjestelmän hankintaan - osa 1

Wednesday, 11 January 2017

HR-järjestelmän hankintaprosessi on kieltämättä haastava. Kirjoitin ylös kuusi kohtaa, jotka kokemukseni perusteella tulisi hankintaprosessissa käsitellä. Kirjoitan tästä aiheesta kolme blogia, joissa avaan aina kaksi kohtaa kerrallaan. Mikäli haluat heti saada käsiisi kaikki kuusi kohtaa, niin saat ne ladattua kokonaisuudessaan täältä.

Kaksi ensimmäistä askelta ovat analysointi ja hyötylaskelma

...

MyArc Mobile esittäytyy

Friday, 09 December 2016

Maailma meni mobiiliksi – niin meilläkin. MyArc Mobile on kohta saatavilla – tämän blogin liitteenä on maistiasvideo!

Aloitimme mobiilisovelluksen suunnittelun tosissamme. Kehitysvastuu osui luonnollisesti meidän mobiiligurumme Sergein harteille. Sergeillä on kokemusta sovelluskehityksestä Android-alustalle, ja päätimme, että MyArc Mobile julkaistaan ensin maailman suosittuimmalle mobiilialustalle.

...

Ihmiset ja mittarit

Monday, 10 October 2016

HR:n rooli organisaatioissa on muutoksessa ja trendit osoittavat, että suuntia on monia. Globaali trendi on pehmeämpään ihmisen ja kulttuurin suuntaan, kotimaiset keskustelut johtavat enemmän mitattavuuteen, raportointiin ja tuottavuuteen.

Kehityskeskustelut ovat jo useamman vuoden olleet siirtymässä suorituskeskusteluiksi, jossa asetetaan mitattavat tavoitteet ja voidaan seurata työn tuloksellisuutta sekä kytkeä jokaisen oma työ yrityksen strategian toteuttamiseen. Jatkuuko tämä kehitys vai aletaanko mennä globaalin trendin mukana toiseen suuntaan, jossa ihminen, kulttuuri ja tunnelma on keskiössä?...

Admin Automation™ tulee – oletko valmis?

Monday, 05 September 2016

Juuri ennen kesälomia postilaatikoihimme tärähti taas paitsi tarjouspyyntöjä, niin myös mielenkiintoisia tietopyyntöjä. Me täällä Arcissa seuraamme digitalisoitumista ns. ”viran puolesta” ja olemme ennakoineet asiakastarpeiden muutoksia aiemminkin. Joskus olemme onnistuneet paremmin, joskus huonommin.

...

Arc Kide - Pintaa syvemmälle

Monday, 15 August 2016

Hyvä HR-ratkaisu on perusominaisuuksiltaan kattava ja lyhyessä ytimekkyydessään seuraavanlainen: Siinä on loppukäyttäjille selkeät lomakkeet ja työnkulut erilaisten henkilöstön hallintaan liittyvien prosessien hoitamiseen, sekä tätä tukevia raportointityökaluja. Lisäksi hyvän HR-ratkaisun tulee olla helposti integroitavissa muihin järjestelmiin, kuten esimerkiksi palkanlaskentaan tai AD:hen (Active Directory) erilaisten liittymien avulla.

Tämänkertaisessa blogikirjoituksessa poraudutaan hieman syvemmälle Arc Kide -HR-järjestelmään ja sen toteutukseen, sekä sen tarjoamiin toiminnallisuuksiin ja mahdollisuuksiin. Aiemmassa blogikirjoituksessa on käyty läpi Arc Kide -ratkaisun palvelinvaatimuksia sovellus- ja tietokantapalvelinten osalta, joten nyt on hyvä aika luoda katsaus itse Arc Kide -ratkaisuun.

...

1 – 5 / 18