Admin Automation™ tulee – oletko valmis?

Monday, 05 September 2016

Juuri ennen kesälomia postilaatikoihimme tärähti taas paitsi tarjouspyyntöjä, niin myös mielenkiintoisia tietopyyntöjä. Me täällä Arcissa seuraamme digitalisoitumista ns. ”viran puolesta” ja olemme ennakoineet asiakastarpeiden muutoksia aiemminkin. Joskus olemme onnistuneet paremmin, joskus huonommin.

...

Arc Kide - Pintaa syvemmälle

Monday, 15 August 2016

Hyvä HR-ratkaisu on perusominaisuuksiltaan kattava ja lyhyessä ytimekkyydessään seuraavanlainen: Siinä on loppukäyttäjille selkeät lomakkeet ja työnkulut erilaisten henkilöstön hallintaan liittyvien prosessien hoitamiseen, sekä tätä tukevia raportointityökaluja. Lisäksi hyvän HR-ratkaisun tulee olla helposti integroitavissa muihin järjestelmiin, kuten esimerkiksi palkanlaskentaan tai AD:hen (Active Directory) erilaisten liittymien avulla.

Tämänkertaisessa blogikirjoituksessa poraudutaan hieman syvemmälle Arc Kide -HR-järjestelmään ja sen toteutukseen, sekä sen tarjoamiin toiminnallisuuksiin ja mahdollisuuksiin. Aiemmassa blogikirjoituksessa on käyty läpi Arc Kide -ratkaisun palvelinvaatimuksia sovellus- ja tietokantapalvelinten osalta, joten nyt on hyvä aika luoda katsaus itse Arc Kide -ratkaisuun.

...

Arc People ja Kristal Oraclen pyörteissä

Wednesday, 06 July 2016

Jotta rakennus kestäisi, tulee se rakentaa vahvalle perustalle. Uuden Arc Technologyn ratkaisut perustuvat kahteen vahvaan teknologia-alustaan: Microsoft ja Oracle. Sekä Arc People että Arc Kristal on rakennettu Oracle teknologiaan nojautuen, kun Arc Kide perustuu Microsoftin vastinpariin. Lupauksemme, Sopivin HR-järjestelmä, onkin siis teknologia-alustasta lähtien asiakastarpeen mukaan sovitettavissa.

...

Arc Kide ja Microsoftin palvelimet

Wednesday, 29 June 2016

Hyvä ratkaisu vaatii aina kunnon perustan. Uuden Arc Technologyn ratkaisut perustuvat kahteen erilaiseen alustaan. Arc Kide ratkaisut perustuvat Microsoftin teknologia-alustaan, kun taas Arc Peoplen taustalla on Oraclen tietokanta ja Oraclen tukema palvelinlaitteisto. Arc Peoplen tekniseen puoleen keskitytään tulevissa blogeissa.

Tämän kertaisessa blogissa käydään läpi Microsoftin palvelinten elinkaaria....

Koulutus – sopivin ratkaisu osaamisen kehittämiseen?

Tuesday, 07 June 2016

Olen suunnitellut ja vetänyt johtamiskoulutuksia yli kymmenen vuotta. Olen siis saanut aika ison annoksen koulutusta myös itse ja nähnyt erilaisia kouluttajia ja koulutuspäiviä varmasti satoja. Oli ilo kuulla monien tämän maan huippuasiantuntijoiden kertovan omasta alastaan. Kun olin itse rekrytoinut kouluttajat, oli tietysti itsestäni kiinni, miellyttikö lopputulos. En kuitenkaan hakenut asiantuntijoita sen mukaan, mikä itseäni miellytti, vaan kuka oli sopivin kohderyhmälle. 

...

1 – 5 / 15